Shadow

Bli kvitt mus i veggen og krypkjeller

En muses hjem er ofte et skjult område i et hjem.De bor blant annet i oppbevaringsbokser, loft, hems og vegginteriør. Gulv, vegger og fundamenter kan penetreres av mus gjennom ekstremt små åpninger. Å bli kvitt dem kan være veldig vanskelig når de først kommer inn i hjemmet ditt.

Murboende mus forlater sjelden redet i dagslys. Grin og klør er tydelige tegn på deres tilstedeværelse. Museangrep bør identifiseres riktig av huseiere før utryddelsesforsøk gjøres. Bekjempelse av andre skadedyr som befinner seg innenfor vegger kan kreve en tilpasset tilnærming.

Museangrep etterlater ofte avføring og spor. I tillegg til vegger, gulv, tak og fundamenter er det også hull. Hekke- og fôringsvaner for mus fører til betydelig skade på menneskelige matkilder og treoverflater. Disse områdene er ofte markert med bitt eller tyggemerker fra mus.


Matsøkende gnagere dukker opp fra vegger. I mellomtiden kan huseiere fange og drepe mus med bruk av feller. Bruk av matagn kan også være effektivt for å lokke mus ut av vegger. Feller som er fjærbelastede, limfeller og levendefangstfeller kan kjøpes kommersielt. Flere systemer dreper fangede mus, mens andre krever at huseiere slipper gnagere ute etter at de er blitt fanget.

Fellene må plasseres riktig og i nærheten av områder der musene ofte er for å være effektive. De fleste huseiere plasserer feller feil, noe som gjør dem ineffektive.I tillegg kan feller utgjøre en fare for barn og kjæledyr hvis de er tilgjengelige.

Mus kan behandles med suksess med kunnskapen, opplæringen og ekspertisen til et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma.