Shadow

Hva du kan gjøre når det er mus i veggen

Hjemmet ditt kan repareres til sin opprinnelige tilstand hvis du vet hvordan du blir kvitt mus i veggene dine.

En mus er søt. Uansett hvordan de kommer inn i hjemmet ditt, er mus et skadedyr. Det er mulig for en museangrep å spre seg raskt fordi en hunnmus kan føde 5 til 10 kull med spedbarn per år. Strukturer kan bli betydelig skadet av mus som gnager på bygningskonstruksjoner, møbler og til og med elektriske ledninger. I tillegg til å forurense maten din, kan de også bringe lus, lopper eller flått inn i huset ditt.

La oss ta en titt på noen ofte stilte spørsmål om museproblemer i hjemmet, samt hvordan du kan forhindre at mus kommer inn i veggene dine i fremtiden. For å få umiddelbar hjelp, ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma:

Er det mulig å få mus inn i huset mitt?

Et museangrep indikerer ikke et skittent eller nedslitt hjem. Når utetemperaturen synker, kan mus søke mat, varme og ly i enhver bygning. Grunnmuren til et hjem kan bli skadet av små sprekker, hull i ytterkledning og hull rundt vinduer og dører som gnagere kan komme inn i.
Kan mus klatre på vegger?

Mus og rotter kan klatre nesten hva som helst, og de kan til og med klatre opp vertikale flater hvis teksturen er grov nok. I tillegg kan de hoppe opp til 18 tommer og skli gjennom svært små sprekker og hull.
Hvor kan jeg finne mus i veggene mine?

I hjemmet ditt foretrekker mus normalt mørke, ubebodde områder som krypkjeller, luftkanaler og vegghuler. I tillegg forblir de vanligvis skjult i dagslys, så det kan hende du ikke en gang ser en mus før du allerede har fått et angrep. Hvis du tror du kan ha et museproblem, her er noen tegn du bør se etter.

Vegger eller gulvbord høres raslende eller ripende ut

Avvik i form, størrelse eller materiale til matbeholdere, gamle stoffer eller pappesker
Små, mørke frøliknende dråper
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer kan oppbevares i sjeldent brukte deler av hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Fotspor på støvete gulv

Skiltene kan sees overalt hvor maten er lagret, langs gulvplanker, og til og med i krypkjeller og kjellere.
Les mer Mus i vegger – hvordan bli kvitt dem

Det er lett å bli kvitt mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

For skadedyrbekjempelse av gnagere er musefeller fortsatt den mest effektive metoden. Velg snapfeller som dreper mus umiddelbart fremfor giftlokker hvis du velger en dødelig felle. Veggene i huset ditt skal være fri for døde mus og råtnende stoffer. Når du mistenker museaktivitet, sett agnfeller med peanøttsmør på veggene. Mus kan være i stand til å unngå feller som står ute i det fri hvis du borer et hull i gipsveggen noen centimeter over gulvet og plasserer fellen i nærheten.
Ring en utrydder

Før du snakker med en profesjonell innen skadedyrbekjempelse, vil du kanskje ikke bore mer enn ett hull for å bli kvitt et museangrep. Det er viktig å samarbeide med selskaper som vet hvordan de skal fjerne mus fra veggene dine med minst mulig skade. I tillegg til å identifisere og forsegle mulige inngangspunkter, kan de også hjelpe deg med å forhindre nye angrep.