Shadow

Multikill musefelle på tilbud nå – Safe Trap STA 25 komplett pakke

Når du ønsker å bli kvitt mus eller rotter, og samtidig ønsker å hindre mus å komme inn i hus eller hytte, da er multikill musefelle din venn.

Når du plasserer en slik multikill felle på 2 av hytten eller husets hjørner, så vil de eliminere alle eller nesten alle mus som kunne tenke seg å prøve innbrudd i bygget. Musen eller rotten vil gjerne tiltrekkes åtet som er i multikill fellen, og før den vet ordet av det er den slått i hjel på en human måte.

Det fine med multikill fellene er at kadaveret faller ned på bakken, og der vil andre dyr spise det opp. Dermed går naturen sin gang, og du får beholde hus og hytte for deg selv.

Akkurat nå er det kjempetilbud på Safe Trap STA 25 multikill fellen på Skadedyrproffen. Den er meget god. Se video her.

Fordelene med Safe Trap STA 25 i tilbudspakken

Tilbudet er ikke bare en standard Safe Trap STA 25, men den kommer komplett med stativ, med 3 stk gasspatroner (nok til ca 75 avlivninger) og med profesjonellt åte.

Det betyr at alt du trenger kommer i pakken, og du kan montere den opp på noen minutter. Det eneste du trenger er en skrutrekker for å skru inn 2 skruer for å feste stativet inntil veggen. Dette er veldig enkelt å gjøre, og det sikrer at fellen ikke velter.

Sikker for kjæledyr og andre dyr

STA 25 har en utforming som gjør at kun veldig små dyr har muligheten til å trigge slaget, og i praksis da mus og rotter. Større dyr har ikke sjanse til å komme i kontakt med utløseren, og dermed så kan de heller ikke bli slått.

Hurtig og smertefri avlivning

Det er viktig at musefeller og rottefeller sikrer en human avlivning. Med andre ord smertefri og raskt. STA 25 er designet slik at den slår meget hardt inn i hodet eller nakken på mus og rotter, og de dør dermed øyeblikkelig. Dette er god dyrevelferd.

Ikke gift i naturen

Gift bør være siste utvei, og med dagens feller er det ingen grunn til å bruke gift. Det er heller ikke lov for privatpersoner å bruke musegift utendørs, og det er på ingen måte anbefalt å bruke gift innendørs.

Problemet med gift er at når en mus eller rotte spiser gift så vil den dø, og kadaveret vil være fristende for andre dyr å spise. Men giften er ikke borte. Derfor kan andre dyr få en sekundærforgiftning og dermed forårsake både lidelse og død. I tillegg er det slik at det over tid kan gi en økning i resistens mot giften.

Når du velger en Safe Trap STA 25 så velger du en giftfri metode, og det er det som er riktig å gjøre i dag.

Velg derfor en Safe Trap STA 25. Sjekk ut tilbudet på Skadedyrproffen.no, for det er et meget godt tilbud.