Shadow

Middel som virker mot stripet borebille

Meget godt middel mot mit, morr, blåbukk og borebille. I tillegg virker det mot blåved og råtesopp.


WoodTox er et fantastisk middel som bekjemper pågående angrep av tre-nedbrytende insekter som mitt, mott, stokkmaur og stripet borebille. Woodtox hindrer også at insektene kommer tilbake senere. Woodtox virker også hindrene mot angrep av råtesopp samt sopp som gir farge på treet. Kjent som Blåved. Produktet er basert på vann, lukter lite, inneholder både insecticide og Fungicide (Permetrin, Propiconazole og IPBC). Det er basert på microemulsjon-teknologi. Oppbyggingen virket til at dråper på nanostørrelse trenger overraskende dypt inn i treverket og gir en meget god beskyttelse. Woodtox er egnet til å slå ned treborende insekter og også forebygge mot angrep av råtesopp i tak, trebjelker, laft mm. – forutsatt at treet du må behandle er er umalt og ulakkert.

Hos Skadedyrproffen er det akkurat nå gode tilbud på Woodtox.

Behandler treborende insekter som stripete borebille, husbille og pinnemaur. I tillegg gir den beskyttelse mot sopp og råte.

Det er en grunn til at WoodTox Universal Insecticide er et populært valg blant fagfolk! Insekter som den strippede borebilleen, husbillen og pinnemauren ødelegger aktivt tre ved å bruke WoodTox.

I tillegg til å bekjempe insekter, hindrer treimpregnering også at de kommer tilbake.


I tillegg til å forhindre mugg, forhindrer Woodtox også fargeskadesopp, ofte kjent som Blaved sopp.

Det er lurt å bruke Woodtox pga


Insektsangrep bekjempes av Woodtox

stripete borebille, husbiller og skogmaur kan kontrolleres med bruk av WoodTox treimpregneringsmiddel.


Så snart en larve eller insekt kommer i kontakt med den spesielle sammensetningen av middelet, dør den.

Den trenger dypt inn i treet, og gir utmerket impregneringsbeskyttelse og aktiv kamp.
Woodtox forhindrer gjenangrep av insekter.

Midlet eliminerer ikke bare et pågående angrep, men det stopper gjenangrep av eksisterende skadedyr. middel mot treborende insekter Med Woodtox vil tre virke frastøtende for nye insekter av samme type.

Som et resultat gir midlet full tilfredsstillelse når det brukes til insektkontroll, fordi det også eliminerer insektenes evne til å komme tilbake i lang tid.

3) Woodtox forhindrer både insektangrep og råtesoppangrep
Arter: Stripete bore, midd, morr, mott, tremerke, mosebug

I Norge er de viktigste vedborende insektene som forårsaker skade på trebygninger stripeborebiller (Mitt, Mit / Morr / Mott / Tremark), husbiller og stokkmaur. Den finnes først og fremst langs hele kysten opp til Troms.

Nordmenn refererer til den stripete borebilleen med en rekke lokale navn, inkludert Tremark, Morr, Mott og Mit.

Kjellere og loft på Vestlandet er vanlig å finne med Stripete Borebiller. Dessuten finnes de ofte i sørnorske hus. I de fleste hjem eldre enn 50 år finnes billen.

I bygninger i en faresone anbefales WoodTox som et treimpregneringsmiddel som kan bekjempe aktive angrep og forhindre nye angrep.

Bruken av Woodtox er å kontrollere insekter. Det kan imidlertid også forhindre tilbakefall. Treimpregneringsmidlene, som er effektive mot sopp som fargeskadesopp og råtesopp, kan brukes som forebyggende og utbedrende tiltak. (Blåved)
Mugg, råte og farge skader sopp

En organisme som kalles råtesopp angriper trevirke som har vært utsatt for fukt i en lengre periode. En tømmerråtesoppart avhenger av fuktighetsprosenten, temperaturen og lengden på fuktighetseksponeringen. Det er kjent at det finnes mange vedødeleggende sopparter som kan forårsake skade på tre. Bygninger blir bare ødelagt av noen få sopparter.

En ekspert på sopp og råte fra Norge har designet Woodtox spesielt for å hindre soppskader på bygninger. Derfor forhindrer WoodTox sopp, råte og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
En ekspert anbefaler midlet

Skadedyrbekjempere og fagfolk elsker det. Byggherrer bruker dette produktet til å behandle mange bygninger. Den er enkel å bruke, fungerer og varer lenge, blant andre fordeler.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Ved å gjøre det vil du beskytte treverket ditt mot borebille og husbiller, samt gjentatte angrep fra insekter. I tillegg hindrer den treangripende sopp i å vokse. Det gir utmerket beskyttelse.