Shadow

ADAMA starter egen produksjon av indoxacarb


PASADENA, Texas – Control Solutions og morselskapet, ADAMA, kunngjorde at ADAMA har begynt egen produksjon av indoxacarb, en viktig insektmiddelaktiv ingrediens, med sin nye proprietære synteseprosess som gir en byggestein for ADAMAs differensierte formuleringer.

ADAMA rapporterer at produksjon av dette komplekse molekylet med en innovativ, kostnadseffektiv prosess forventes å forbedre ytelsen i forsyningskjeden samtidig som den åpner tilgang til et globalt marked på ca. $ 200 millioner av indoksakarbonsalg fra og med 2021. ADAMA har lansert en rekke unike blandinger og formuleringer basert på indoxacarb, som gir betydelig skadedyrbekjempelse i en rekke berørte avlinger og land, så vel som for skadedyrfagfolk.

“Med sitt enorme globale markedspotensial identifiserte vi Indoxacarb som en nøkkelbyggestein for ADAMAs fremtidige differensierte produktpipeline,” sa Elad Shabtai, EVP Global Operations i ADAMA. “Denne nye egenproduksjonsevnen for indoksakarbo forventes å forbedre selskapets kontroll over tilgjengeligheten, kvaliteten og kostnadene til denne viktige aktive ingrediensen. Dessuten leverer våre Indoxacarb-formuleringer kraftige løsninger, og kombinerer dermed vår AI-kostnadsposisjon med overlegne produktegenskaper på formuleringssiden. ”

ADAMA retter seg mot mer enn 15 land med sin egenproduserte indoxacarb, inkludert ledende markeder i USA, Brasil og India. Det er en nøkkelaktiv ingrediens for ulike insektmidler, inkludert ADAMAs produkter Plethora (India, Brasil), Plemax (Australia, Sør-Afrika) og DOXEM (USA).

I tillegg til det potensielle salget av Indoxacarb, forventer ADAMA å utvide produksjonen og salget av sin proprietære aktive ingrediens, Novaluron, på grunn av økt etterspørsel, gitt at disse to aktive ingrediensene er sammenkoblet i formuleringer for å gi en svært effektiv løsning mot tyggende skadedyr. i deres tidlige utviklingsstadier.

]]>